Mahmut BULDUK - Okul Müdürü

1978 yılında Bitlis´in Hizan İlçesinde doğdu. Artvin-Kemalpaşa Dereiçi Köyü  İlkokulu, Van İmam Hatip Lisesi ve Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünü bitirdi.

Sırasıyla Tatvan Kız Meslek Lisesi,Tatvan Mehmetçik İlkokulu ve Bitlis Nurullah Eren Anadolu Öğretmen Lisesinde Rehber Öğretmen,Tatvan Kız Teknik ve Meslek Lisesinde Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı,Tatvan Anadolu Öğretmen Lisesinde Müdür Başyardımcılığı ve Okul Müdürlüğü,Tatvan Valide Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Edremit Rehberlik ve Araştırma Merkezinde Rehber öğretmen olarak görev yaparken 16 Ağustos 2019 tarihinde Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna atandı.

(266) 373 1505 Eposta