"MUKADDİME" SEMPOZYUMUNA KATILDIK.

Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde ilimizdeki 5 Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından öğretmenlerin danışmanlığında hazırlanan "Mukaddime Sempozyumu"na konuşmacı olarak katıldık. İbni Haldun’un "Mukaddime" eseri için düzenlenen  sempozyumda okulumuz öğrencilerinden İrem AYHAN, Ali AKŞİ, Büşranur AYHAN, Kevser TANUÇ ve Emir Burak ATEŞ’ten oluşan ve danışmanlığını Müdür Yardımcımız İsmail YURDAKUL’un yaptığı ekibimizin etkili sunumu, izleyecilerden büyük beğeni gördü. Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen sempozyuma; İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TATLI, Merkez İlçe Kaymakamlarımız , İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin YÜCEER, Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve  Mukaddime eserini Türkçeye tercüme eden Hocamız Prof. Dr. Süleyman ULUDAĞ katıldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor,danışman hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

26.04.2023 136

26-04-202326-04-202326-04-202326-04-2023