GENÇ MUHAFIZLAR

GENÇ MUHAFIZLAR" HAFIZLIK YARIŞMASI VE "GENÇ BİLALLER" EZAN OKUMA YARIŞMASI BALIKESİR İL FİNALİ OKULUMUZ EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde geçekleştirilen, "Genç Muhafızlar" Hafızlık ve "Genç Bilaller" Ezan Okuma Yarışması Balıkesir İl Finali, okulumuz Edremit AİHL ev sahipliğinde yapıldı. Seçici Kurul Üyeliklerini; Balıkesir Üni. Öğr. Üyesi Doç.Dr. İsmail BAŞARAN, Burhaniye İlçe Müftüsü Mustafa Ali IŞIK, Emekli Meslek Dersleri Öğretmenleri Ahmet ŞARLI ve O. Nuri UÇAR ve Meslek Dersleri Öğretmeni Halil İbrahim YAŞAR'ın yaptığı  yarışma sonucunda, hafızlık yarışmasında Balıkesir A.İ.H.L öğrencisi Fatih ARICI birinci, Erdek A.İ.H.L öğrencisi Enes BAŞAKKIRAN ikinci ve Bandırma A.İ.H.L öğrencisi Ammar ALSAYDALLAH üçüncü oldu. Ezan okuma yarışmasında Balıkesir A.İ.H.L öğrencisi Enes ESER birinci, Bandırma Ali Öztaylan A.İ.H.L öğrencisi Musab Zeki MOG ikinci ve Gönen A.İ.H.L öğrencisi Nurullah TEMUR üçüncü oldu. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere, ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere, seçici kurul üyelerine, danışman öğretmenlere ve okul müdürlerine ödül, hediye ve belge takdim edildi. Ödül töreninde; Balıkesir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin YÜCEER, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdür V. Ahmet CAN, Edremit İlçe Müftü V. Adem ALBAYRAK, Edremit Mal Müdürü Musa ASIR, BBB Tesisler Daire Başkanı Muhammed VURMAZ, Edremit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Okan Günal ve İmam Hatip Okulları Dernek Başkanı Halil TAŞ hazır bulundu. Programda emeği geçenlere teşekkkür ediyor, katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Edremit ve Havran Belediyelerine, Edremit Müftülüğüne, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, İş Adamı Erkan ÖZDEMİR'e, Edremit Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliğine, Edremit Körfezi Dinî Eğt. ve Öğrt. Gören Öğrencilere Yardım Derneğine  şükranlarımızı sunuyoruz.

16.12.2022 125

16-12-202216-12-202216-12-202216-12-202216-12-202216-12-202216-12-202216-12-202216-12-202216-12-2022